Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Πιερικός- Εθνικός Αστέρας 2-1

Τα κατάφερε τελικά ο Πιερικός και πήρε μια αγχωτική νίκη στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα που διεξήχθη τη Δευτέρα 22-03-2010 στο Δημοτικά Στάδιο Κατερίνης. Η ομάδα της Κατερίνης είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Μια υπεροχή, όμως στείρα και φλύαρη, που δεν μπορούσε να τη μετουσιώσει σε τέρματα. Εκτός από τη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη, από το χθεσινό παιχνίδι αξίζει να κρατήσουμε τα εξής:

  • Την πολύ όμορφη παρουσία δεκάδων μικρών παιδιών, που με κόσμια συνθήματα και συμπεριφορά έντυσαν με πανηγυρική διάθεση την κερκίδα, ακόμα και όταν το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά για τον Πιερικό.

  • Την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας που αγωνίστηκε για την νίκη μέχρι το τέλος. Παρά τα προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, την επιθετική δυστοκία και τη διαιτησία που για νιοστή φορά θύμιζε παιχνίδι εκτός έδρας, οι ποδοσφαιριστές κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και τελικά δικαιώθηκαν.

  • Τον κόσμο, που παρά την τηλεοπτική κάλυψη και τη συνήθη μουρμούρα (αλήθεια γιατί τόση μουρμούρα ρε παιδιά, για γούρι;), πήγε για άλλη μια φορά στο γήπεδο. Μακάρι κάθε φορά να είμαστε περισσότεροι.
Ο στόχος των play off φαντάζει κάθε αγωνιστική πιο εφικτός. Το ποιοτικό ποδόσφαιρο μπορεί να παραμένει ζητούμενο, εμείς όμως θα είμαστε στην εξέδρα και θα τραγουδάμε. "Δεκαέξι χρόνια ήταν αρκετά, Άλφα Εθνική ερχόμαστε ξανά"...
Τα τέρματα της αναμέτρησης:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου